LC HORRED - BOENDE PÅ EKÅS I HORRED

Lions Club Horred har under många år överlämnat ett bidrag till se boende på Ekås och hemtjänsten i Horred,

detta bidrag har gått till att sätta en guldkant å vardagen. I år beslöt Lions att det istället skulle bli en blomma som delades ut på Alla Hjärtans Dag.

1G4A6576 1

Med hjälp av personal lyckades man nå alla, för att överlämna denna blomma. Några av Lions medlemmar gick runt på Ekås och knackade på , man möttes av glädje och tacksamhet över att bli ihågkomna. det var totalt ca. 70 pensionärer som fick varsin vårblomma under dagen.

Bilden  Ingemar Claesson f.d. aktiv medlem uppvaktas här av Lionsvännerna Roger, Ove och Kjell

foto Jonny Andersson

Insänt av Kjell Hugosson

Hjälpverksamhet Lokalt

Inom vårt distrikt finns 89 klubbar. Förutom att bidra till de internationella och nationella aktiviteter som Lions bedriver jobbas det också lokalt. Hur det arbetet ser ut varierar från klubb till klubb. Men genom att besöka klubbarnas egna sidor kan du se vad de gör just där du bor. Du hittar klubbarnas hemsidor på startsidan.