Lions Sverige och företaget Doro skänker mobiltelefoner

I takt med coronavirusets spridning är social isolering och ofrivillig ensamhet ett faktum för många äldre. För att motverka detta och underlätta kontakt med familj och vänner donerar det seniorfokuserade teknikföretaget Doro, i samarbete med telekomföretaget Comviq och hjälporganisationen Lions, 2000 mobiltelefoner med förladdade kontantkort till utsatta seniorer. Alla mobiltelefoner är försedda med en trygghetsknapp som är kopplad till Doros larmcentral, dit seniorerna kan vända sig om det uppstår en nödsituation.

Läs mer: Lions Sverige och företaget Doro skänker mobiltelefoner

TEMADAGEN INSTÄLLD!

Då vi tyvärr fått alltför många avanmälningar pga av Corona, har vi beslutat att genomföra utbildningsdagen lite längre fram.

Mail har gått ut till en medlem i de klubbar, som skulle ha kommit och ber att ni sprider detta till övriga berörda klubbmedlemmar.

Vi ses ett annat tillfälle!

/GAT