hjalpvhet lok22

262ed8041e008f796290ed72ec2a3cc8 400x400

Höstlovsbandy 2018

FHIBFHIB1

Höstlovsinnebandyn har hållt på mån-tors kl 10-15 under vecka 44. Totalt har 42 killar tjejer deltagit och det har varit en huvud ansvarig ledare. Till sin hjälp har han haft 4 killar från vårt herrlag. De har delat in sig i 2 grupper efter ålder och tränat i 2 hallar. Det har varit både övningar,lekar och matcher. De har haft pauser för frukt och lunch, samt en föreläsare från SISU som underhöll en eftermiddag.

Vi har fått väldigt bra och positiv feedback från både spelare och föräldrar. A och O har varit ledarskapet. Förr har vi enbart haft yngre A lags spelare och de har inte haft någon huvudansvarig. Det har då inte varit lika positivt efter avslutad vecka. Det behövs helt enkelt bra och mogna personer som har hand om det. Då krävs det emellertid en ekonomisk satsning. Det ihop med tröja,flaska och dylikt har ni på ett enastående sätt varit med och bidragit till!!

Mvh Eva